Recent Comments

Başkan Saygı; "250 Bin Bozkırlı Hemşehrimizle Birlik ve Beraberlik İçerisindeyiz

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır ve Bozkır dışında yaşayan 250 bin Bozkırlı ile birlik ve beraberlik içinde olduklarını ifade ederek herkese örnek olarak gösterilen birlik ve beraberliklerinin daim olmasını diledi.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ramazan Bayramında Dereiçi, Yolören, Küçükhisarlık, Pınarcık ve Işıklar mahallelerinde düzenlenen birlik ve beraberlik şenliklerine katılarak şenliklerin hayırlı olmasını diledi, şenliklerin tüm Bozkırlıların birlik ve beraberliğini pekiştirmesine vesile olmasını temenni etti.
Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, beraberindeki Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, MHP İlçe Başkanı Ata Küçükduran ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Dereiçi, Yolören, Küçükhisarlık, Pınarcık ve Işıklar mahallelerinde düzenlenen birlik ve beraberlik şenliklerine katılarak hem vatandaşlarla bayramlaştı, hem de şenliklerin hayırlı olmasını diledi.
Şenlik alanlarında yapmış olduğu konuşmalarında Bozkırlıların herkes tarafından örnek gösterilen birliğine ve beraberliğine dikkat çeken Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "şenlikler hepimizin birliğine ve beraberliğine katkı sağlamaktadır. Hep bir arada olmanın, gönül gönüle olmanın hazzını yaşadığımız bu etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bayramdan önce tüm hemşehrilerimizi doğup büyüdükleri Bozkır'a, Sıla-ı rahim yapmaya davet etmiştim. Bugün de bu davete icabet ederek Bozkır'a gelen, burada yer alan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte, el ele, gönül gönüle nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.