Recent Comments

Ak Parti Bozkır’da Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Bozkır, 72. Danışma Meclisi toplantısında bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi, ilçede yapılacak olan çalışmaları istişare etti.

Ak Parti Konya Milletvekili, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek'in katılımlarıyla gerçekleşen Ak Parti Bozkır 72. Danışma Meclisi Toplantısına, Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Lokman Özturhan, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın yanı sıra partililer ve vatandaşlar katıldı.

Danışma Meclisi Toplantısının açış konuşmasını yapan Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, Ak Parti'nin özünün millet olduğuna dikkat çekerek kurulduğu günden bu yana milletle istişare mekanizmasını sorunsuz yerine getirdiğini, vatandaşın sorunlarını devamlı dinleyerek çözüme kavuşturduğunu ifade etti. Düzenlenen danışma meclisi toplantılarının da bu mekanizmanın bir parçası olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Güven, "Partimiz, kurulduğu günden bu yana milletten hiçbir zaman kopmayan, milletin sorunlarını dinleyip onların sorunlarını çözüme kavuşturan bir parti olmuştur. Bunun yanında iç politikada 17 yıldır milletimizin refahını eğitimde, sağlıkta, ekonomide, sosyal politikada, insan haklarında, demokraside en üst düze çıkarmıştır.  Partimiz milletimizin refahını sağlarken bölgemizdeki siyasi dengeleri de iyi analiz edip, dış politikada ülkemizin etkin bir role sahip olmasını sağlamıştır. Bugün savunma sanayimiz yerlilik ve millilik oranımız %70'lere kadar çıkmıştır. Akdeniz'de sondaj gemilerimiz dışa bağımlılığı en aza indirmek için artık yeni bir enerji kaynağı arayışına girmiştir. Bu ülkemiz için son derece önemli ve milletçe arkasında durmamız gereken bir mevzudur. Bugünlerde aldığımız S-400'ler ülkemiz için bölgede yaşanan hareketliliklerden dolayı zorunluluk haline gelmiş, sınır ötesi harekatlarla teröristlere ve terör sevicilerine ağır darbeler vurulmuş ve vurulmaya devam etmektedir. Partimizin yürütmüş olduğu bunun gibi daha nice çalışmalarda bizlere düşen görev ise, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partimizin arkasında dimdik durmaktır" diye konuştu.
Konuşmasında gönül Belediyeciliğini en iyi şekilde uygulayan bir belediye olarak Bozkır'ı daha yaşanabilir hale getirmek için canla başla çalıştıklarını vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, yerel seçimlerden sonra geçen 4 aylık süreçte 52 mahallenin tamamında yoğun bir şekilde çalışma yürüttüklerini belirtti. Mahallelerde yapılan yoğun çalışmaların yanında kurumsallaşma ve yenilenme çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Saygı, yakın zamanda belediye içerisinde proje ekibi kurarak hem vatandaşlara hem de belediye adına proje çalışmalarında bulunacaklarını söyledi. Bunun yanında yeni yürüyüş yolu projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Saygı, "4 aylık kısa bir dönem içerisinde 3 projemizi hayata geçirmiş bulunuyoruz. Seçim beyannamemizde de yer alan Bozkır Kültür ve Sanat Festivalinin ilkini bu yıl gerçekleştiriyoruz. Yine beyannamemizde yer alan Bozkır tahininin coğrafi işaret çalışmasını tamamladık ve ilgili kuruma başvurumuzu gerçekleştirdik. Bunun yanında yürüyüş yolu çalışmalarımız başladı ve yaz sonuna kadar bu çalışmamızı tamamlayacağız. Yine seçim beyannamemizde yer alan proje ekibini önümüzdeki günlerde kurumumuz içerisinde oluşturacağız. Tüm bu çalışmalarımızı yaparken emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapmayı planladığımız çalışmaları hep birlikte el ele, gönül gönüle, istişareli bir şekilde, devletimizin tüm kurumlarıyla, partimizle, milletvekillerimizle, büyükşehir belediyemizle, birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçireceğiz" diye konuştu.
Ak Partinin siyasal istişare organizasyonunun önemine değinen Ak Parti Konya Milletvekili, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek, dünyada böyle bir organizasyonun olmadığını, 17 yıldır iktidarda olan bir partinin bulunmadığını, son seçimlerde 44.41 oy oranı alan bir partinin olmadığını vurguladı. Bu birlikteliğin ve beraberliğin devam etmesi için çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Akyürek, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "Büyük Türkiye hedefine çalışırken yoğun geçirdiğimiz geçtiğimiz 5 yılda 8 defa sandığa gittiğimiz, hain darbe girişiminin yaşandığı dönemin ardından yepyeni bir döneme başlıyoruz. Milletimizin 17 yıldır bize verdiği destekle, davamıza verdiği destekle yeni dönemde Büyük Türkiye idealine doğru canla başla çalışıyoruz. Önceki dönemlerde 6 aylık planlar yapılırken şimdi 5 yıllık planlar yapılacak. 2023 hedeflerine göre planlamalar yapılacak. Bu planlamalar yeni dönemde hükümetimizle, büyüşehir ve ilçe belediyemizle ortak yapılacak ve uygulanacak. Bunun meyvelerini hep birlikte göreceğiz. Özellikle Konya Ak Parti Belediyeciliğinde önemli bir mesafe aldı. 21. Yüzyıl şehirler yılı olacak ve Konya buradaki yerini her zaman arttırarak devam ettirecek. Tüm bunlar yapılırken liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, davamız ise büyük Türkiye'dir. Tüm etmenlere rağmen liderimizin ve davamızın arkasında milletçe dimdik durmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların akabinde toplantıya katılan vatandaşların soruları yanıtlandı, sorunlar istişare edildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.