Recent Comments

Başkan Kadir Güven’den Basın Bayramı kutlaması

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti. Başkan Güven, basın yayın kuruluşlarının demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirtti.

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinden Süleyman Yaşar ile Suat Petek, 24 Temmuz Basın Bayramı oması nedeniyle aynı gün gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret ettiler. Başkan Güven ile beraberindekileri gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz karşıladı.
Başkan Güven ziyaretinde, Basın Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamasında, hızla gelişen dünya basın ve yayın kuruluşlarının etkinliğinin artarak, demokrasinin ayrılmaz unsuru haline geldiğini ifade etti.

Güven yaptığı açıklamalarının devamında: "Basın kuruluşlarımız gerek dünyadaki gerek ülkemizdeki gelişmeleri doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamada ve toplumu aydınlatma gibi büyük bir görev ve sorumluluğu üstlenmişlerdir.

Ülke menfaatlerini ve kamu düzeninin korunmasını göz ardı etmeden; kişilik haklarına saygılı, doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla, en doğru haber ve görüntüler için can güvenliklerini hiçe sayarak görev yapmaktadırlar. Mesleğin yıpratıcı ve zor şartlarına rağmen üstün bir çabayla topluma hizmet etmektedirler.

Kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan, her türlü zorluğa karşı demokrasi ve millet iradesine sahip çıkan basın emekçilerimizdir. Vatandaşlarımızın doğru ilkeli haber almasına gönül veren, objektif gazetecilik ilkesinden ayrılmadan, haber alma özgürlüğünü sunmaktadırlar. Basınımız halkımıza sunduğu katkı ve sorunlara ışık tutmadaki gayretli çalışmalarınız vardır. Bundan dolayı başta Bozkırımızdaki siz basın mensubu arkadaşlarımız olmak üzere, ilçemizde faaliyet gösteren yerel gazetemiz Bozkır Postası ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının '24 Temmuz Basın Bayramı'nı gönülden kutluyor, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum. Görevini ifa ederken şehit olan tüm gazetecilere de Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.

(Haber: Yunus Yılmaz)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.