Recent Comments

Başkan Saygı, "Bozkır'ı hep birlikte yönetiyoruz"

Konya'nın Bozkır ilçesinde ilçe Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ak Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP, SP ve DP Bozkır İlçe Başkanlarıyla bir araya gelerek yeni dönemde yapacakları çalışmaları istişare etti.

Başkan Saygı birliktelik etkinliğinde yaptığı açılış konuşmasında "Birlik ve beraberlik içerisinde Bozkır'ı hep birlikte el ele, gönül gönüle yöneteceğiz. İlçemiz Bozkır adına, birlik ve beraberliklerinin daim olsun inşallah" dedi.

Bozkır Bozkır Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Bozkır Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Bozkır  İlçe Başkanı Kadir Güven, CHP Bozkır  İlçe Başkanı Bahrı Rıza Duran, MHP Bozkır  İlçe Başkanı Ata Küçükduran, İYİ Parti Bozkır  İlçe Başkanı Hasan Dağ, BBP Bozkır  İlçe Başkanı Mehmet Demiray, SP Bozkır  İlçe Başkanı Mustafa Özakan ve DP Bozkır ilçe Başkanı Halil İbrahim Gök katıldı.
Toplantıda önümüzde ki dönemlerde Bozkırr'da yapılması planlanan çalışmaları istişare eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır'ı daha yaşanabilir hale getirmek, Bozkır'ı geleceğe daha iyi bir şekilde taşıyabilmek için toplumun her kesimiyle istişare edeceklerini vurguladı. 31 mart yerel seçimlerinde verdiği vaatlere değinen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "önceliğimizi kırsal kalkınma ve istihdam olarak belirledik. Hepimiz bu konuda taşın altına elimizi koyacağız ve Bozkır'ımızı kırsal anlamda, üretim anlamında, turizmde kalkındıracağız ve istihdam sağlayacağız. Bunun için gece gündüz demeden çalışıp proje üretmek için uğraşıyoruz. Bunun yanında seçim beyannamemizde verdiğimiz vaatlerimizi de gerçekleştirerek ilçemizi daha yaşanabilir hale getireceğiz. Yapacak olduğumuz çalışmalarla Bozkır adeta bölgenin yükselen değeri, parlayan yıldızı haline gelecek. Bugün de burada bu çalışmalarımızı ilçe başkanlarımızla paylaşıyoruz, onların önerilerini, isteklerini dinliyoruz. Hepimizin ortak paydası olan Bozkır'a hizmet noktasında birleşip, Bozkır'ımızı el ele, gönül gönüle yönetiyoruz" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.