Recent Comments

Bozkır Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali Düzenleyecek

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Belediyesi, ilçenin tarihine, kültürüne, sosyal yapısına ve yerel kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla 5-6 Ağustos tarihleri arasında ilçe merkezindeki anıt meydanında kültür ve sanat festivali düzenleyecek.

Bozkır ilçesinde düzenlenecek olan festivalde Ersan Er, Murat Başaran, Aycan Öner ve Mehmet Demiral gibi tanınmış sanatçıların sahne alacağı festivalde yöresel kaşık oyunu olan Bozkır Folklor Ekibi gösterileri de yer alacak.

Festivalin yerel kalkınmaya katkı sağlamasını hedeflediklerini belirten Başkan Saygı, Festivalde Bozkır'ın tarihi yerlerinin, doğal güzelliklerinin, ulusal Bozkır'a has kaşık oyununun ve Bozkır tahininin öne çıkacağını belirterek bu güzelliklerin ulusal çapta tanıtımının yapılması için çalışmalar yapılacağını vurguladı.

İlçe tanıtımına ve yerel kalkınmaya fırsat sağlayacak olan festivale tüm Bozkırlıları ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşları davet eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "Kurban bayramının hemen öncesinde yapacağımız kültür ve sanat festivalimize ve sıla-ı rahim için tüm Bozkırlı hemşehrilerimizi ilçemize davet ediyorum" dedi.

                 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.