Recent Comments

Bozkır Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yerleri Belli Oldu

Konya'nın Bozkır ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede yapılacak olan canlı hayvan kesimlerinin satış ve kesim yerleri belli oldu.

Bozkır Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 2019 Kurban Bayramı için belirlenen kurban satış yerine kayıtların başladığı ve kurban satış yerinden yer almak isteyen vatandaşların, Bozkır Belediyesi Tahsilat merkezine başvurularını yapmaları gerektiği belirtildi.
Kurban kesim yeri Modern Mezbahane  

2018 yılında yapımına başlanılan ve 2019 yılında yapımı tamamlanarak ruhsat alınan modern Bozkır mezbahanesi, kurban kesim yeri olarak belirlendi. Kurbanlık hayvanların modern, hijyenik ve helal bir şekilde kesiminin yapılacağı modern mezbahane, her yönüyle vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Kurbanlık hayvanların kesimleri ise Bozkır Belediyesi ekiplerince yapılacak.
Modern Mezbahaneyle Kesimler Artık Daha Kolay

2018 yılında yapımına başlanılan ve 2019 yılı itibariyle ruhsatı alınarak faaliyete geçen modern Bozkır mezbahanesi, Bozkır'da hayvan kesimlerini kolaylaştıracak. Kurban Bayramından itibaren kesimlerin yapılmaya başlayacağını vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, modern mezbahane ile birlikte helal ve hijyenik kesimlerin yapılacağını, vatandaşların kesim için başka yerlere gitmelerine gerek kalmadığını, bu sebeple mezabahanenin Bozkır'a yapılmış en büyük hizmetlerden bir tanesi olduğunu söyleyerek mezbahanenin Bozkır'a hayırlı olmasını diledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.