Recent Comments

Bozkır Halk Şairleriyle buluştu.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkırlı halk şairi Durmuş Karakuş tarafından düzenlenen etkinlikte Bozkır Halkı, Halk şairleriyle buluştu.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkırlı halk şairi Durmuş Karakuş tarafından düzenlenen,Sponsorluğunu Bozkır  Bİmder ve Bozkır Tahin Dünyası fırmasının düzenlediği etkinlikte Yedi Sanat Derneği (Yesader) üyesi 14 halk şairi Bozkır Anıt meydanında düzenlenen etkinlikte şiirlerini seslendirdi.

Halk şairi Ali Dilki, Azimet Işık, Semra Arslan, Mustafa Arslan, Gündüz Aydın, Yaşar Ayık, Ramazan Gecenoğlu, Yahya Bilican, Durmuş Karakuş, Mustafa Dilki, Ahmet Yeler,Ozan Kimsesiz, Aysel Can Akgün,Nihat Öztürk ve Necip Çibuk'un misafir olarak katıldığı program Bozkır Anıt Meydanında yoğun halk katılımıyla gerçekleştirildi.
Gecede konuşma yapan Yedi Sanat Derneği yönetim kurulu başkanı Ali Dilki yaptığı açıklamasında "Dernek üyemiz ve Bozkırlı Şairimiz Durmuş Karakuş'un düzenlemiş olduğu bu güzel gecede, Bozkır Tahin Dünyası ve Bozkır Bimder Derneğinin sponsorluğun da Bozkır'ın misafiri olduk.
Şaşkınlık içindeyim, insanlık sarhoşluğu içindeyim 40 yıllık sanat yaşamımda sayısız etkinlik yaptık böyle bir ilgi böyle bir alâka görmedim. Bir gün Bozkır'a gideceğiz Bozkırlılar bizi bağrına basacak kim derdi
Yesader Derneğimiz üyeleri adına tüm Bozkır halkına ve emeği geçen tüm herkese en kalbi teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Etkinlik sonrasında misafir olarak programa katılan Halk Şairlerine Bozkır protokolü tarafından Bozkır Sancağının işlenmiş olduğu plaket taktim edildi.

Bozkır Anıt Meydanında gerçekleştirilen etkinliğe, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır Jandarma Komutanı Batuhan Duran, Bozkır Emniyet Amir V. Ahmet Yılmaz, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunluları ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Görür, 2018 Yılın Ahisi Osman Kalay ve çok sayıda sanatsever Bozkırlı katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.