Recent Comments

Başkan Saygı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Saygı; 30 Ağustos'un Türk Milletinin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği şanlı zaferin adı olduğunu ifade ederek; mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Aziz milletimiz tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş bu uğurda büyük mücadeleler vermiştir. Esarete karşı hiç bir zaman boyun eğmeyen kahraman milletimiz, bağımsızlığımız etrafında birleşerek, eşsiz zaferler kazanmıştır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi, vatan topraklarının her köşesine yayılarak, kahraman ecdadımızın 30 Ağustos'ta kazandığı şanlı zaferle başarıya ulaşmıştır. Ülkemizi parçalamak isteyenlere karşı milletimiz vatanseverliği, bağımsızlığa olan bağlılığı ve kahramanlığı ile kazanılan bu zafer, bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktalarından biri olmuştur.

Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inancını, iradesini ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği bu zafer, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarındandır. Milli Mücadeleyi zaferle taçlandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan şanlı ecdadımızla ne kadar övünsek azdır. Milletimizin bağımsızlığı uğruna kazanılan böylesi büyük zaferlerden ilham alarak, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe hep birlikte yürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle şanlı zaferimiz 30 Ağustos'un mimarlarından Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu şanlı zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zaferi'nin 97. yıl dönümü vesilesiyle Bozkırlı hemşehrilerimizin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.