Recent Comments

Başkan Saygı, Belediye Personeliyle bayramlaştı.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Kurban bayramı tatili dönüşünde Belediye, İtfaiye ve KOSKİ personelleriyle bayramlaştı.

Başkan Saygı tüm personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve Bozkır Belediyesi,Konya Büyükşehir Belediyesi Bozkır İtfaiye Amirliği Personelleri ve KOSKİ personelleriyle  tek tek bayramlaştı.
Bayramlaşma programından önce konuşan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte Bozkır'ı yönettiklerini, birlik ve beraberlik içerisinde Bozkır'a hizmet ettiklerini belirtti. Başkan Saygı, "yerel seçimlerin üzerinden 4 ay geçti ve biz bu 4 ay içerisinde kurumsallaşmamızı tamamlayarak hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. 52 mahallemizin tamamına hizmet götürmek, Bozkır'ı daha yaşanılabilir bir hale getirmek için tek yürek halinde azimle, özveriyle, gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Geçen 4 ay içerisinde özveriyle çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Bunun yanında ilçemize kazandıracağımız projelerimizin de hazırlıkları içerisindeyiz. 5 yıllık görev süremiz boyunca seçim beyannamemizde verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için hep birlikte, el ele gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmaları gerçekleştirirken Bozkırlı hemşehrilerimizden aldığımız güç ve güvenle, sizlerin desteğiyle Bozkır'ımızı daha yaşanabilir hale getirip, geleceğe güçlü bir şekilde hazırlayacağız. Hepimiz tek yüreğiz, hepimiz Bozkır'ımız için çalışıyoruz. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.