Recent Comments

Bozkır Çarşamba Çayına Kaz yavruları bırakıldı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde 1999-2004 yılları arasında Belediye başkanlığı yapan Lokman Ciğerci Çarşamba Çayına 15 Kaz yavrusu bıraktı.

Haber Video !!!

İlçede Belediye Başkanlığı yaptığı 1999-2004 yıllarında ilçenin ortasından geçen Çarşamba çayına bırakan Ciğerci, ilçede günden güne sayıları azalan kazların çoğalmaları için 15 yavru kaz bıraktı.

Bozkır Çarşamba Çayı özgür Kazları ile güzel diyen Ciğerci yaptığı açıklamada "İlçemiz Bozkır'da oluşturduğumuz Bozkır Gezi Gurubu üyeleri olarak aramızda birkampanya gerçekleştirdik ve Bozkır Çarşamba çayının kazlarıyla daha güzel diyerek Çarşamba çayına şuan için 15 yavru kaz bıraktık. Nasipse ilerleyen günlerde Yavru kaz salımına devam edeceğiz.
İlçemiz Bozkır'da 1999-2004 yıllarında belediye başkanlığı yaptığım dönemde bıraktığımız 85 Kaz aradan geçen zaman zarfında günden güne azaldı. Şuan Çarşamba Çayında 14 Kaz ve 3 yavru ile toplamda 17 adetti, bu güzelliğin daim olması için arkadaşlarla Kaz yavrusu bırakma kararı verdik ve şuan sayımız otuz ikiye yükseldi.

Özellikle Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyoruz, kazlarımızın bakımını ve çay kenarı düzenlemelerini düzenli olarak yaptığı için" dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. o bıraktığınız kaz değil ördek ilk bırakanda rahmet kadir akımcıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziraat mühendisine sorarak yazdım yorumu ama bilmiyorum. Zooteknik birde bıranşı :) :D

      Sil