Recent Comments

Bozkır Kültür ve Sanat Festivalinin 2.günü gerçekleştirildi.

Konya ilinin Bozkır ilçesinde bu sene ilk defa gerçekleştirilen Bozkır Kültür ve Sanat Festivalinin 2. Gününde Sanatçı Aycan Öner ve Ersan Er'in sevilen şarkılarıyla gerçekleştirildi.

Bozkır Belediyesi Kültür ve Sanat Festivalinin 2. Günü, ilçe protokolünün ve vatandaşların Zengibar Kalesinde yapmış olduğu doğa yürüyüşle başladı. Sanatçı Aycan Öner'in Anıt Meydanında sevilen şarkılarını seslendirmesiyle devam eden festivalde coşkulu anlar yaşandı. Özel eğitimli öğrencilerde Türkiye ve Konya çapında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Bozkırlı öğrencilere teşekkür plaketi hediye etmesiyle devam eden festival, sanatçı Ersan Er'in konseriyle son buldu.
Festivalin kapanış konuşmasını yapan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, önümüzdeki sene daha kapsamlı bir festival yapacaklarını belirterek tüm ilçe sakinlerinin buna hazırlıklı olmasını söyledi. 2020 yılında Bozkır'ın ilçe oluşunun 150. Yıl dönümünün coşkulu etkinliklerle kutlanacağını sözlerine ekleyen Başkan Saygı, "4 bin yıllık tarihiyle kadim medeniyetimizin en güzide ilçelerinden biri olan Bozkır'ımızın ilçe oluşunun 150. Yılı dolayısıyla gelecek sene ilçemizde çok daha kapsamlı bir festival düzenleyeceğiz. Bunun için hazırlıklarımıza şimdiden başlıyoruz. Bu vesileyle bugün son bulan birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz Kültür ve Sanat Festivalimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca bu organizasyonda emeği geçen başta personellerim olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.
Sponsor olmak suretiyle festivalimize destek veren Kalaycıoğlu, Güleroğlu ve Göktepe tahinlerine, ADO Lunaparka teşekkür ediyorum. Bunun yanında festivalimizde bizleri yalnız bırakmayan kardeş belediyemiz Zeytinburnu'nun değerli belediye başkanı Ömer Arısoy'a, Akseki Belediye Başkanımız İbrahim Özkan'a, Akören Belediye Başkanımız İsmail Arslan'a, KONSİAD Başkanımız Kemal Çelik'e, vakıf ve dernek temsilcilerimize, uzaktan veya yakından gelen tüm hemşerilerimize teşekkürediyorum. Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.  

Festival İkinci gün Canlı yayınları ;



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.