Recent Comments

Bozkır’da doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Bozkır Belediyesi ve ENERYA arasında yapılan işbirliğiyle Bozkır'da devam eden doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 2019 yılı içerisinde toplam 1373 hane doğalgaza kavuşmuş olacak. 


 Prestij cadde üzerinde yer alan konutlar dahil olmak üzere Demirasaf ve Cumhuriyet mahallelerinde doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ederken kış ayları girmeden 2019 yılı içerisinde 1373 hane doğalgaz konforuyla tanışmış olacak. Son olarak çalışmaların devam ettiği Tepelcik sokakta incelemelerde bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, 1373 hanenin doğalgaza kavuşması için yoğun çaba harcadıklarını belirtti. İlçe sakinlerine de uyarılarda bulunan Başkan Saygı, hane sakinlerinin ısınmak için kömür alımlarını yapmadan önce ilçe mezarlığının üstünde bulunan ENERYA ofisine giderek hanelerinin bulunduğu sokaktan doğalgazın geçip geçmeyeceğini öğrenmeleri gerektiğini söyledi. 


 Doğalgazı ilçe merkezinin tamamına en kısa sürede yaymak için yoğun çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekleyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, sözlerinde şu ifadelere yer verdi, "ilçemiz için büyük prestij olan, 2 yıl öncesine kadar hayal olan, doğalgazın Bozkır'a gelmesine imkansız olarak bakılan doğalgazı ilçemizle tanıştırdık ve bugün itibariyle de doğalgaz çalışmaları aralıksız devam ediyor. Son olarak yapmış olduğumuz görüşmeler ve planlamalar çerçevesinde bu yıl içerisinde toplam 1373 hane doğalgaza kavuşmuş olacak. Diğer hanelerimizin de doğalgaz konforuyla tanışması için 2020 yılında daha kapsamlı bir çalışma gerçekleştireceğiz. Çalışmalar neticesinde ilçemiz daha temiz havaya kavuşmuş olacak, vatandaşlarımıza ekonomik anlamda tasarruf sağlamış olacak, daha konforlu ısınma sağlanmış olacaktır. Bu prestiji ilçemize sağlayan başta Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a, ENERYA'ya ilçe sakinlerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca vatandaşlarımızın doğalgazın hangi sokaklardan geçeceğini ve hangi hanelerin doğalgaza başvuru yapabileceğini ilçe merkezinde bulunan mezarlık mevkisindeki ENERYA ofisinden veya belediyemizin kurumsal internet sitesinden haritaya ulaşarak öğrenmesi büyük önem arz etmektedir" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.