Recent Comments

Kardeş belediyeler: Bozkır-Zeytinburnu

İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu AK Parti Belediye Meclis Üyesi Halis Özgenç, Konyalı İş Adamları Derneği (KONSİAD) Genel Başkanı Kemal Çelik, KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın Hakimiyet gazetemizi ziyaret ettiler.

İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu AK Parti Belediye Meclis Üyesi Halis Özgenç, Konyalı İş Adamları Derneği (KONSİAD) Genel Başkanı Kemal Çelik, KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın gazetemizin 23. yıl dönümü vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Gazetemiz Kurucu Sahibi Yusuf Gürbüz ile gündemi değerlendirdiler. 

Ziyarette KONSİAD Başkanı Kemal Çelik ile birlikte İstanbul'dan Konya'ya Bozkır Kültür ve Sanat Festivali için geldiğini belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu'nda Konyalı nüfusunun ilk 10'da yer aldığını açıklayarak, "Zeytinburnu ilçemizde çok sayıda Konyalı ve Bozkırlı kardeşlerimiz var. Bozkır'da da Zeytinburnulu vatandaşlarımızın olduğunu biliyoruz. İki belediye arasındaki ilişkileri daha da geliştirmek, birlikte yapılacak güzel projeleri konuşmak için Konya'ya geldik" diye konuştu. Aynı zamanda geçmişte Kültür ve Turizm Bakanlığında müsteşarlık ve bakan yardımcılığı görevlerini icra eden Ömer Arısoy, Zeytinburnu'nda 6 bin 200 Konyalı seçmen olduğunu belirterek Konyalıların bulunduğu sandıklarda Cumhur İttifakı'na olan desteği gördüklerini ifade etti. 

EMİN ADIMLARLA DAHA İLERİYE

KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik Hakimiyet Gazetesi'nin 23. yıl dönümünü kutlayarak Yusuf Gürbüz'e hayırlı olsun dileklerini iletti. Hakimiyet Gazetesi'nin Konya'nın önde gelen gazetelerinden olduğunu dile getiren Çelik, "Hakimiyet Gazetesi'nin emin adımlarla daha nice yıllara ilerlemesini temenni ediyoruz" açıklamasında bulundu. KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın da Yusuf Gürbüz'ü tebrik ederek, Hakimiyet Gazetesi'nin Konya'ya ve Konyalıya verdiği emeklerden ötürü teşekkür etti. Yusuf Gürbüz de ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti. 

Hakimiyet Hüseyin ABAYLI
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.