Recent Comments

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanan Kılınç'tan veda

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Mdür Vekiliği ve Şube Müdürlüğü görevlerinde hizmet veren İsmail Kılınç hocamızın, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak tayininin çıkması nedeniyle ilçemizdeki görevinden ayrılmıştır.

Şube Müdürü Kılınç tayinin çıkması sebebiyle yapmış olduğu açıklamasında; "Göreve geldiğim günden bugüne kadar mesai kavramı gözetmeksizin, adaletli, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı uygulayarak görevimi yapmaya çalıştım. Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamların hizmet makamı olduğu bilinciyle kapımızı ve gönlümüzü bütün Bozkır halkına açma gayreti içerisinde olduk. Bugüne kadar birçok kurumda göreve başladım, ayrıldım. Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek." dedi.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçemize vermiş olduğu emeklerden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.