Recent Comments

Ak Parti ilçe Başkanı Güven; Başarı dileklerinde bulundu.

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, 2019-2020 Eğitim-öğretim Yılının başlamasıyla birlikte, hem eğitim-öğretim yılını, hem de Bozkır ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçtiğimiz ay atanan Ramazan Özgür Tunç'u kutlayıp, yeni eğitim yılında da, tüm öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

 Daha önce Bozkır Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevini yürüten ve İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Ramazan Özgür Tunç geçtiğimiz ay görevine başlamıştı. Tunç'un görevine başlamasından dolayı kutlayan ve başarılar dileyen ilçe başkanı Kadir Güven, 2019-2020 Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlere ve öğrencilere de üstün başarı dileklerinde bulunurken, "İnşallah Bozkır'da eğitimimizi en üst seviyelere çıkarıp, Konya genelindeki eğitimde başarı gösterilerek ilk bire otururuz" dedi. 

Konu ile ilgili Ak Parti Bozkır ilçe Başkanı Kadir Güven, ilçe teşkilatı adına gazetemiz Bozkır Postası'na yaptığı açıklamasını şöyle tamamladı: "Eğitim sistemimizin; bilimsel düşünme gücüne ve geniş bir dünya görüşüne sahip, kişisel mutluluğun yanında toplumun ve insanlığın refah ve mutluluğundan da sorumlu olduğuna inanmalıyız. Disiplinli, çalışkan, dürüst, kendine güvenen, inançlı, nesiller yetiştirmekle de görevli ve sorumlu olduğumuzun bilincinde olmalıyız. 
Toplumu bir arada tutan ve güçlü kılan millî ve manevî değerlerimizden kopmadan yeni nesiller yetiştirmek, eğitimcilerimizin öncelikli amacı ve hedefi olmalıdır. Bu hedefler doğrultusunda bu ağır ve onurlu görevi üstlenen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Özgür Tunç'a yeni görevinin hayırlı olmasını dilerken, kendisini kutluyorum. Çalışmalarında da üstün gayret ve başarılar dileriz." diyerek açıklamalarını tamamladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.