Recent Comments

Başkan Ege’den CHP’ye tepki...

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Bozkır Dereköy'lü Gazi Süleyman Ege, HDP'li belediyelere kayyum atanmasının ardından CHP'nin sözde demokrasi adına HDP ile aynı dili kullanmasına ve görevden alınan HDP'lileri ziyaret edip destek mesajına tepki gösterdi.  

Ege 31 Mart Yerel Seçimlerinde Mardin, Diyarbakır, Van Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiş, seçildiği günden beri Terör Örgütü ile arasına mesafe koymadığını söyleyerek, "Onların propagandasını yapan, terörü sevdirici tavır ve davranışlarından vazgeçmeyen, talimatları direk kandilden alarak terör örgütüne destek veren, şehit yakınlarını da işten çıkaran kişiler Türkiye Cumhuriyeti Belediyelerinde Belediye Başkanlığı yapamaz" şeklinde konuştu. Açıklamasına devam eden Başkan Ege, "İçişleri Bakanlığımızın bu Belediyeler ile ilgili almış olduğu kayyum kararı Şehit aileleri ve Gazilerimizi memnun etmiş desteklerini kazanmıştır. Sinek ile uğraşmaktansa bataklığı kurutmak daha doğrudur. Terör örgütünün siyasi uzantılarından Belediye Başkanı seçilen tüm bölgelerde kayyum ataması daha uygun olacaktır. Ayrıca kendisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiş Ekrem İmamoğlu'nun, Teröre ve Terör Örgütüne destek veren Selahattin Demirtaş'a eşini ziyarete göndermesi, Kayyum atanan Belediyelerin durumları ile ilgili Sosyal medyada paylaştığı fikirleri kendisinin de aynı düşünceye dâhil olduğunu göstermekte ve bizlerin de tepkisini çekmektedir. 

Biz Şehit aileleri ve Gazilerin halkın iradesiyle seçilen kişilere duyacağımız saygının tek şartı "Yıllardır Milletimize zarar veren, masum insanımızı katleden, Bebek Katili Terör Örgütüne olan mesafeleridir. Terör Örgütlerine mesafe koymayana, biz mesafe koyarız. Bu adam (Adnan Mızraklı) mazbatasını teröristlerin anneleri ile birlikte almıştı. Eğer sizin " Her şey güzel olacak" dediğiniz buydu ise. Vay halimize... Her fırsatta HDP ile  aynı dili konuşan, HDP'lilerle sözüm ona demokrasi adı altında aynı çatı altında buluşan  bu adamı kınamayan, yaptıklarını içine sindirenlere bizde bundan sonra  HDP'ye göstermiş olduğumuz tavrı göstereceğiz. 

Atatürk'ün Partisi   eğer Atatürk'ün  kemiklerini sızlatmayacaksa, şehit şühedanın  kemiğini sızlatmayacaksa HDP ile olan bağlarına dikkat etsin. Teröre  destek verenlerle kendilerini  aynı konumda görenler ile ne yolumuz kesişsin ne de aynı ortamda nefes alalım" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.