Recent Comments

Başkan Vekili Özcan, Bozkır'da 3. Etap Toki için çalışıyoruz.

Konya'nın Bozkır ilçesinde yapımı tamamlanan 120 konutluk 2. Etap TOKİ konutlarında Bozkır Belediye Başkan Vekili Meclis Üyesi Hasan Özcan incelemelerde bulundu.

TOKİ konutlarının son birkaç eksikliklerinin tamamlanmasının akabinde kısa bir süre içinde kullanılmaya başlanacağını ifade eden Başkan Vekili Özcan, şimdiden konutlarda oturacak olan vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. 2. Etap TOKİ Konutlarının ilçe merkezindeki konut ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacağını belirten Başkan Vekili Özcan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, "2. Etap TOKİ konutları, modern mimaride yapıldı. Ayrıca vatandaşlarımız için çok konforlu bir yaşam alanı oluşturuldu. Konutların birkaç eksikliklerinin giderilmesiyle birlikte vatandaşlarımız konutlarında oturmaya başlayacak. Bu eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor. Şuan vatandaşlarımızın konutlarına oturması için öngördüğümüz tarih 1 ay gibi görünüyor. İnşallah bu süre zarfından eksiklikleri tamamlayıp vatandaşlarımızın burada konforlu evlerinde oturmasını sağlayacağız" dedi.
3. Etap TOKİ için çalışma yapıyoruz

3. Etap TOKİ için Belediye olarak çalışma yaparak altyapı hazırlığında olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Vekili Hasan Özcan, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "yaklaşık 5 aydır Belediyemize TOKİ konutları için birçok talep geliyor. Bizler de bu talepleri dikkate alarak Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'nın talimatlarıyla ilçemizde 3. Etap TOKİ konutları için belediye meclisi olarak saha çalışması yapıyoruz. 3. Etap için vatandaşlarımızın nabzını ölçüp bu konuda istekli olup olmadıklarını araştırıyoruz. Araştırmamız neticesinde 3. Etap için girişimlerimize başlayıp ilçemize yeni bir TOKİ yaşam alanı oluşturmaya çalışacağız. İlçemiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.