Recent Comments

Bozkır Gençlerbirliği’nde bayrak değişimi

Konya'nın Bozkır ilçesinin yeşil sahalardaki temsilcisi Bozkır Gençlerbirliği'nde bayrak değişimi.

Konya 1.Amatör kümede top koşturan Bozkır Gençlerbirliği 2019-2020 sezonunu öncesinde gerçekleştirilen olağan üstü kongre sonrasında takımın yönetim kurulu değişti.

Bozkır Gençlerbirliği, Konya 1.Amatör küme 2019-2020 sezonunda Kamil Gölgeli Yönetim Kurulu başkanlığındaki yeni yönetimle top koşturacak.

Spor Kulübünün gerçekleştirmiş olduğu olağan üstü kongre sonrasında yönetim kurulu başkanı Kamil Gölgeli, Bozkır belediye başkanı Sadettin Saygı onursal başkan, Abdullah Uyanık yönetim kurulu başkanı yardımcısı, Recep Yeşil muhasip, Ali Koçak genel sekreter ve Mehmet Tekin genel sekreter yardımcısı seçilmiştir.

Bozkır Gençlerbirliği Yönetim Kurulu başkanı Kamil Gölgeli olağan kongre sonrasında yaptığı açıklamada "Bozkır Gençler Birliğimizin olağan üstü kongresini gerçekleştirerek takımımızın yeni yönetim kurulu organlarımız oluşmuştur.

Bozkır Gençlerbirliği ilçemizin yeşil sahalarda ki temsilcisidir, Takımızın geçmişten günümüze kadar süre gelen faaliyetlerinde hizmet etmiş oyuncularından, teknik adamlarından tutunda tüm yönetim kadrosuna teşekkürü borç biliriz.

Bu bir bayrak yarışıdır nasipse bu sezon takımımızın bulunduğu ligde başarı gösterebilmesi için ekip olarak gerekli çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacağız" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.