Recent Comments

Bozkır ve Zeytinburnu’nun Kardeşlik Bağları Güçleniyor

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte kardeş iki ilçe olan Bozkır ve Zeytinburnu ilçelerinin kardeşlik bağlarının güçlenmesi için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İstişare toplantısına Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, KONSİAD Başkanı Kemal Çelik, Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin, Bozkırlılar Derneği Başkanı Mustafa Göksu, Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Halis Özgenç, Bozkırlılar Derneği Başkan yardımcısı Mehmet Güven de katıldı.
İstişare toplantısında iki kardeş ilçe olan Zeytinburnu ve Bozkır ilçelerinin kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi adına yapılacak olan çalışmalar istişare edilirken, işbirliği protokolünün hazırlanması için çalışmalar başladı. Zeytinburnu Belediyesi tarafından kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi adına Bozkır'a kazandırılması planlanan yatırımların da istişare edildiği toplantıdan sonra başkanlar Zeytinburnu bilgi evlerini inceledi.

İki kardeş ilçenin birlik ve beraberliği adına bu toplantının önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Zeytinburnu'nda yaşayan yaklaşık 30 bin Bozkırlının Bozkır ile Zeytinburnu'nu birbirine bağlayan en temel unsur olduğunu söyledi.
Bozkır ile sevgiyle, muhabbetle gönülden yakın olduklarını ifade eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, birlik ve beraberliğiyle her ilçeye örnek olacak kardeş iki ilçenin temellerini attıklarını ifade ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.