Recent Comments

Bozkır Ziraat Odası yeni hizmet binasında hizmet veriyor.

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır Ziraat Odası üyelerinden gelen talepler doğrultusunda eski hizmet binasına taşındı.

Bozkır Ziraat Odası 2 yıl önce taşınmış olduğu hizmet binasından önceki hizmet binası konumuna tekrardan taşındı. Oda üyelerinin 2 yıllık sürede eski lokasyonun uzak ve sapa bir konumda kalması dolayısıyla Bozkır Hükümet Konağı karşısında yer alan SGK üstündeki hizmet binasına taşındı.

Ziraat odası başkanı Ali Öztürk taşınma dolayısıyla yaptığı açıklamasında "Odamız yönetimine geldiğimiz günden beri Odamız çiftçilerine hizmet etmeyi amaç edindik.

Göreve başladığımız Şubat ayından itibaren üyelerimiz ve özellikle belirtmek gerekirse belirli bir yaşın üzerindeki çiftçilerimiz odanın çok uzak ve arkada konumda olduğunu belirttiler. Bizlerde yönetim kurulu olarak üyelerimizin de taleplerini ön planda tutarak hizmet binamızın taşınmasına karar verdik.

Öncelikle oda önceden hizmet verdiğimiz SGK üstündeki hizmet binamızı bizlere ve çiftçilerimize tekrardan tahsis eden Bozkır Kaymakamımız Oltan Bayraktar'a çiftçilerimiz ve yönetimimiz adına teşekkürü bir borç biliriz.

Yeni hizmet binamızda bugün itibariyle taşınmış olup, iş ve işlemlerimiz için üyelerimizi yeni işyerimize bekliyoruz" dedi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.