Recent Comments

Bozkır’da “Biriktirdiğin değil, paylaştığın senindir” projesiyle 600 kişi giydirildi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen "Biriktirdiğin değil, paylaştığın senindir" projesi kapsamında şuana kadar ihtiyaç sahibi 600 kişinin giyindirildiği belirtildi.

Bozkır İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından Ocak ayında faaliyete geçirilen "Biriktirdiğin değil, paylaştığın senindir" projesi kapsamında ilçede ihtiyaç sahibi olan bireyler baştan aşağıya giyindirildi. Her bir ihtiyaç sahibinin kendisinin gelerek proje odasında ki ürünlerden zevkine ve bedenine uygun olarak birer ürün alabildiği belirtildi.
"Biriktirdiğin değil, paylaştığın senindir" projesi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bozkır İlçesi Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı müdürü Hasan Adıgüzel "Vakfımızın hayata geçirdiği bu projeyle şimdiye kadar 600 ihtiyaç sahibimizi giyindirdik.

Hayata geçirdiğimiz projemizde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hayırseverlerimiz tarafından vakfımıza getirilen sıfır ve ikinci el ürünler vakıf personellerimiz tarafından hassasiyetle kontrol edildikten sonra salonumuzda ihtiyaç sahiplerimize sergileniyor.

"Biriktirdiğin değil, paylaştığın senindir" projemiz 600 kişiyle sınırlı kalmayacaktır, iş adamlarımızdan ve hayırsever vatandaşlarımızın da temin ettiği ürünlerle tüm ihtiyaç sahiplerine hizmet edecektir" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.