Recent Comments

Bozkır’da Doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

2018 yılında doğalgaz lisansı alan Bozkır'da ENERYA tarafından doğalgaz altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Doğalgaz çalışmalarının son olarak devam ettiği Cumhuriyet Mahallesinde incelemelerde bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, çalışmaların eylül ayı sonuna kadar tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti.

Geçen yıla kadar doğalgazın Bozkır için hayal olduğunu dile getiren Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, bu hayali gerçekleştiren başkan Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. 2019 yılı itibariyle 1373 hanenin doğalgaza sahip olacağını sözlerine ekleyen Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "geçtiğimiz yıl hayal olarak gördüğümüz, olmaz denilen doğalgaz, Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'ın yoğun çabasıyla bu hayal gerçeğe dönüştü. İlçemizi doğalgazla tanıştırdık sonra 10 yılda zor biter deniliyordu ve bugün itibariyle bir bakmışız ilçenin hemen hemen yarısını doğalgazla tanıştırmışız. Bugün itibariyle doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Isınma konusunda kömüre göre daha konforlu olan doğalgaz birçok hanemizde kullanılmaya başlandı. Kış aylarında da kömüre göre daha da ekonomik olan doğalgaz, vatandaşlarımızın da cebini güldürecek. Aynı zamanda hava kirliliğinin de kısmi olarak önüne geçmiş olacağız. Bu yıl planlanan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte toplamda 1373 hane doğalgazın konforuyla tanışmış olacak. Önümüzdeki yaz döneminde ise Demirasaf ve Yukarı mahallelerimizde doğalgaz çalışmalarının yapılması için planlamalarımızı yapmaya şimdiden başladık" diye konuştu.
Üstyapı çalışmaları için planlama yapılıyor

Doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan üstyapının zeminin sertleşmesinin akabinde önümüzdeki yaz sezonunda ivedilikle yapılacağını belirten Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, şuanda vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Doğalgaz aboneliği yapmayan vatandaşların da kömüre göre daha kolay ve ekonomik olan doğalgaza abone olmalarını söyleyen Başkan Saygı, "bu dönem ilçemizin yüzü gülecek" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.