Recent Comments

Bozkırlılar Vakfı 2000 kişilik Aşure İkramında bulundu

Konya'nın Bozkır İlçesinde İstanbul merkezli olarak faaliyet gösteren Bozkırlılar Vakfı Bozkır Anıt Meydanında Aşure ikramında bulundu.



Bozkır ilçesinin sivil toplum kuruluşlarından Bozkırlılar Vakfı her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Aşure ikramını bu senede 2000 kişilik aşure ikramıyla gerçekleştirdi. Bozkırlılar Vakfı Konya Şubesi 2. Başkanı Davut Çukurkavak açılış konuşmasını yaptı ve Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet'in yapmış olduğu açılış duasıyla ikramlar misafirlere dağıtıldı.
Aşure ikramıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bozkırlılar Vakfı Bozkır Şube Başkanı Mehmet Özakan "İlçemiz Bozkır'da Vakfımızın geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Aşure ikramı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Vakfımız ilçemizde yıllardır adet olduğu üzere Bozkır Anıt Meydanında Aşure ikramını ilçe protokolünün ve halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Vakıf olarak birlik, beraberlik ve paylaşmanın pekiştirildiği bu tarz etkinlikleri önemsiyoruz" dedi.
Bozkır Anıt Meydanında gerçekleştirilen aşure ikramı programına Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Adıgüzel, Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Görür, 2018 yılı yılın Ahisi Osman Kalay, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.