Recent Comments

Bozkır’ın istihdam sorunu için ilk somut adımlar atılıyor

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, İstanbul'da Bozkırlılarla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, KONSİAD Başkanı Kemal Çelik, İstanbul'da Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin ve Yönetimi, Bozkırlılar Derneği Başkanı Mustafa Göksu ve Yönetimi, Bozkır Derneklerinin Başkanları ile bir araya gelerek Bozkır'ı daha iyi yerlere getirmek için istişare toplantısı yaptı.
Bozkır'ı istihdam, ekonomi, üretim, sosyal ve kültürel anlamda daha ileriye taşımak için istişare toplantısında bir araya gelen Bozkırlı başkanlar, Bozkır'a yatırım için kolları sıvadı. İstişare toplantısında konuşan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, ilçenin 150 yılı olan 2020'ye müjdeli haberlerle çıkması için canla başla çalıştıklarını, bu müjdelerin ilçeyi bayram havasına büründürmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti. İlçenin 2020 yılına müjdelerle girmesi çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Saygı, "tüm Bozkırlı hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğiyle her platformda gurur duyuyoruz. Birbirine böylesine yürekten ve gönülden bağlı, her bir Bozkırlının Bozkır'a hizmet için yarıştığı başka bir ilçe bulunmamaktadır. Bu vesileyle bizleri bugün burada bir araya getiren başta vakıf ve dernek başkanlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.
Bozkır'a istihdam alanında yapılacak yatırımlara da değinin Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "Bozkır'ımızı her yönüyle daha yaşanabilir hale getirmek için Bozkırlı tüm işadamlarımız ve STK Temsilcilerimiz ile birlikte istişarelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Bozkır'a özellikle istihdam alanında ne yapabiliriz diye çalışıyoruz. Bu kapsamda KONSİAD Başkanımız Kemal Çelik, Bozkırlılar Vakfı Başkanımız Kamil Bilgin ve Bozkırlılar Derneği Başkanımız Mustafa Göksu, bir komisyon kurmak kaydıyla Bozkır'a yatırım yapılacak sektörleri belirleyerek bu sektörler üzerinde Bozkır'a bir istihdam kapısı açmak istiyoruz. Başkanlarımıza bu önemli görevi üstlendikleri için, gövdelerini taşın altına koydukları için teşekkür ediyorum. 1 ay sonra yatırım önerilerini istişare etmek için tekrar bir araya geleceğiz ve Bozkır'a istihdam sağlayacak projelerin ilk somut adımını atmış olacağız" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.