Recent Comments

Bozkır Belediyesi Hummalı Çalışmalarına Devam Ediyor

Bozkır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak ilçe merkezinde doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazı çalışması yapılan yollarda yama çalışması ve yine ilçe merkezinde bulunan Yukarı Mahallenin Mantakı mevkisinde kaldırım çalışmalarını yürüten ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Çalışmaları yerinde inceleyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı "Kış gelmeden mahallelerin önemli eksiklikleri gideriyoruz ve bu sene kış ayına hazırlıklı gireceğiz.

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle ilçe merkezinde bozulan yollarımızın rotmiks yama malzemesiyle tamiratı gerçekleştiriliyor.
Yollarımıza gerçekleştirdiğiniz tamiratın akabinde yollarımız yıkanarak çamurdan temizlenecek. Çalışmalarımız süresinde çevreye verilen rahatsızlık nedeniyle esnaf ve vatandaşlarımızın duyarlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yukarı Mahallenin Mantakı mevkisinde yapımı devam eden kaldırım çalışmalarına da değinen Başkan Saygı, bu mevkide daha önce kaldırım çalışmasının olmadığını, yapılan kaldırım çalışmasıyla hane sakinlerinin ve yayaların sorununun çözüleceğini belirtti.
Bunun yanında 52 mahallenin tamamında da çalışmaların aralıksız devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Saygı, sözlerini şu şekilde sürdürdü, "2020 yılı her yönüyle Bozkır'ımız için fırsat yılı olacaktır. İlçe oluşumuzun 150. yılında alt yapıdan üst yapıya, sosyal ve kültürel çalışmalardan istihdama yönelik projelerimize varana kadar her yönüyle Bozkır'ımızı kalkındırmak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.