Recent Comments

Bozkır’da “Konya 2023 Hedefine El Ele” projesi gerçekleştiriliyor.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Konya 2023 Hedefine El Ele" projesi kapsamında etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Konya 2023 Hedefine El Ele " projesi kapsamında Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri "Elim Sende" diyerek, Sorkun İlkokuluna yapmış oldukları sosyal ve kültürel gezinin ilk ayağını tamamlandı.
Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada "Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan " Konya 2023 Hedefine El Ele " projesi kaspamında Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz "Elim Sende" diyerek Sorkun İlkokulumuzu ziyaret ederek gönül köprüsü kurdular.

"Konya 2023 Hedefine El Ele " projesi kapsamında kardeş okul olan Derviş Mustafa Öztunç 3/A ve 3/C sınıfı öğrencileri Sorkun İlkokulu'ndaki kardeşlerini dayanışma ve kaynaşmanın sağlanabilmesi için hediyelerle ziyaret etti.
Bozkır Derviş Mustafa Öztunç Okulu öğretmen ve idarecilerine, Sorkun İlkokulu müdür vekili öğretmenimize ve her iki okulun çok sevgili öğrencilerine gösterdikleri özveri için teşekkür ederiz" denildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.