Recent Comments

Bozkır’da Sonbahar mahsulleri toplanıyor.

Konya'nın Bozkır ilçesinde ikamet eden Emekli Polis Memuru Kemal Sömek yaz aylarında vakit geçirdiği bahçe evindeki mahsullerini kaldırıp kış hazırlıklarına başladı.




Yaz aylarında İlçe merkezine bağlı mantakı mevkide yer alan bahçe evinde yaşayıp bağ bahçe ile uğraşan Polis memuru emeklisi Sömek Sonbahar ayının girmesi ile bahçesinde ürettiği elmaları toplayıp kış için bahçe evinin hazırlıklarına başladı.
İlçede Sonbaharın renklerinin de essiz bir görsel güzellik yarattığı bahçe eviyle ilgili açıklamalarda bulunan Sömek "Emekli olduktan sonra memleketimiz Bozkır'a gelip yerleştik. İlçe merkezinde evimiz var ancak yaz aylarında evde kalamıyoruz ve bahçe evimiz olan mantakı mevkide ki bahçe evimize geliyoruz.
Emeklilik sonrasında insan bir boşluğa düşüyor ama ben bu boşluğu ata yadigârı bu bahçe evinde bahçemizdeki yetiştirdiğimiz elma ağaçları ve baktığımız Tavuklar ile beslediğimiz kedilerimiz ahir ömrümüzde bize eğlence oldu. İnsanın doğayla iç içe olması ve doğada vakit geçirmesi insanı gerçekten dinlendiriyor.
Bulunduğumuz mantakı mevkide öyle bir konumda yer alıyor ki şehrin içinde ama şehirden uzak bir ortam, emekli olan herkesin kendisini bahçeye ve doğaya vermesini öneririm" dedi.

Öte yandan ürettiği Golden cinsi Elmaları da Cuma Pazarında sattığını belirten Sömek üreticinin emeğinin biraz daha fazla değerlenmesi gerektiğini düşünüyor.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.