Recent Comments

Bozkırlı Çocuklardan topluma örnek olacak bir davranış

Hacı Mehmet Uyararslan camisinde görevli Mehmet Çimen İmam ikindi namazı öncesi camisine namaz kıldırmak için girdiğinde Kuran-ı Kerim üzerinde 20 TL. ile küçük bir not bırakıldığını görmüş. Bizlerde parayı bulan ve notu bırakan çocukların topluma örnek bir davranış olması için gazetemize haber yapma gereğinde bulunduk.

İlçemizin merkez mahallerinden Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Hacı Mehmet Uyararslan camisinde görevli Mehmet Çimen İmam, ikindi namazı öncesi camisine namaz kıldırmak için girdiğinde Kuran-ı Kerim üzerinde 20 TL. ile küçük bir not bırakıldığını görmüş. Bizlerde Bozkır Postası olarak konuyu duyduk ve toplum ile diğer çocuklarımıza örnek olsun diye gazetemizde haber yapma gereğini kendimizde bir görev atlettik.

Konuyu duyan ve gazetemize bilgi veren duyarlı bir vatandaşımız, "Cami hocamız notta şu

ifadelerin yer aldığını bana anlattığında çok duygulandım. Bende bu olayın ilçemizdeki diğer çocuklarımıza ve büyüklerimize örnek olacağını düşündüğümden dolayı Bozkırımızın tek yerel gazetesi olan Bozkır Postasında haber olmasını istedim" dedi.

Gazetemize konuyu anlatan duyarlı vatandaşımız sözlerini şöyle tamamlarken; "Çocukların 20 TL. ile birlikte camiye bıraktıkları notta şunlar yazıyordu. 'Hocam 20 lira bulduk ihtiyacı olan birine verin.' Çocukların bu yazdıkları not bile insanı duygulandırıyor. Onun için bu çocukları yetiştiren başta ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Bu örnek davranışlarından dolayı bizlerde gazetemiz Bozkır Postası olarak buldukları 20 TL. ile birlikte cami hocasına duyarlı bir not yazıp Camide Kur'an-ı Kerimin üzerine notu bırakan, Güleser Çoban ile Berra Kumaş evlatlarımızı ve onları yetiştiren Annelerini, babalarını tebrik ediyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.