Recent Comments

Bozkırlılar Manavgat’ta birlik ve beraberlik pikniğinde bir araya geldi.

Manavgat Bozkır Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Manavgat'ta düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik pikniğine katılan Manavgat'ta, Bozkır'da ve çevre yerlerde yaşayan Bozkırlılar hasret giderdi.

Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın da katıldığı piknikte Bozkır'lılar birlik ve beraberlik örneği gösterdiler.

Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkırlıların örnek birlikteliğine ve beraberliğine dikkat çekerek bu birlikteliğin ve beraberliğin daim olmasını diledi ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.
Dünya üzerinde yaşayan 250 bin Bozkırlının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, yaşadığına vurgu yapan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, bu birlikteliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sağlanmasında bu tür organizasyonların öneminin büyük yere sahip olduğunu söyledi. Bu birlikteliğin ve beraberliğin daim olmasını dileyen Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "Dünya üzerinde yaşayan tüm Bozkırlı hemşehrilerimizin birliği, beraberliği ve dayanışması, bizleri gururlandırıyor. 250 bin Bozkırlı hemşehrimizden aldığımız güç, azim ve destek, bizlerin en büyük destekçisi, en büyük güç kaynağımızdır. Bu bağlamda bizler de yaptığımız tüm hizmetleri sadece ilçede yaşayan 26 bin Bozkırlı kardeşimizden ziyade 250 bin Bozkırlı hemşehrimizin menfaatini gözeterek yapıyoruz. Yerel seçimlerin üzerinden 6 ay geçmesiyle birlikte de bu anlamda birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Özellikle Bozkır'ımızın istihdam sorununa çözüm olabilecek projelerimizin üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor, bu hizmetleri Bozkır'ımıza kazandırmak için canla başla mücadele ediyoruz. Sizlerden aldığımız destekle nice hizmetleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bu birlik ve beraberliğin sağlanmasında, bugün burada yapılan birlik ve beraberlik pikniğinde emeği geçen başta Manavgat Bozkır Yöresi ve Çevresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımız Hacı Uzunkaya ve ekibi olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Manavgat Bozkır Yöresi ve Çevresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Uzunkaya, bu tür etkinliklerin dernek tarafından yapılmaya devam edeceğini belirterek Bozkır'dan gelen Kaymakam Oltan Bayraktar ve Belediye Başkanı Sadettin Saygı başta olmak üzere tüm misafirlere teşekkür etti.

Kaymakam Bayraktar ve Başkan Saygı, günün anısına Dernek Başkanı Uzunkaya'ya Bozkır Sancağı hediye etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.