Recent Comments

Gezlevispor'dan Başkan Saygı'ya ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 3. Grupta mücadele eden Gezlevi Spor Kulüp Başkanı Yahya Keklik ve sporcular, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'yı makamında ziyaret etti.

Gezlevi Spora verdiği desteklerden dolayı Başkan Saygı'ya teşekkür eden Başkan Keklik, birlik ve beraberlik içerisinde voleybol takımının daha iyi yerlere gelmesi ve bölgenin tanıtılması için çalıştıklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, 2. Lig klasmanında yer alan Gezlevi Voleybol takımının başarısının tüm Bozkır'ı mutlu edeceğini söyledi. Gezlevisporun daha iyi yerlere gelmesi için Bozkır olarak ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Saygı, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "Gezlevispor başarısını bizlerin ve bölgenin başarısı olarak görüyorum. Çünkü maçlarını Bozkır'da oynayacak olan Gezlevispor'un müsabakalarına Türkiye'nin dört bir yanından takımlar gelecek. Onları Bozkır'da ağırlayacağız. Müsabakaların Bozkır'da oynanması, hem ilçemizin tanıtılmasına hem de ilçemizdeki sporseverlerin spora teşvikine vesile olacaktır. Bu vesileyle Kulüp Başkanımız Yahya Keklik ve takımın değerli sporcularına teşekkür ediyor, başarılı bir sezon diliyorum" diye konuştu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.