Recent Comments

‘Hizmet için tüm şartlarımızı zorluyoruz’

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, ilçemize bağlı Harmanpınar mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede devam eden çalışmaları yerinde incelerken, vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Saygı, 'hizmet için tüm şartları zorladıklarını' söyledi.

İlçemize bağlı dış mahallelerimizden Harmanpınar mahallesine Belediye Fen İşleri Müdürü ile birlikte giden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Harmanpınar mahallesinde Belediye tarafından yapılan çevre düzenlemelerini yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Sadettin Saygı gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamasında; "Bozkır'a bağlı tüm mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Neredeyse her gün bir mahallemizi hem ziyaret ediyoruz. Hem de eksikliklerini tek tek tespit ediyoruz. Mahallelerimize elimizden geldiğince hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz.
Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın nüfusunun neredeyse yüzde 90'ı zaten yaşlı, o yaşlı amcalarımızın gönüllerini alıyoruz. Onlarla hasbihal ediyor ve sorunlarını dinliyor, dertleşiyoruz. Mahallelerimizdeki insanlar bizlerden aslında çok fazla bir şey istedikleri de yok. Onlarda mahallelerinde göze hoş gelmeyen bazı isteklerinin yapılmasını ve çevre düzeni gibi hizmetler istiyorlar. Bozkır Belediyesi olarak bizlerde dediğim gibi tüm imkânlarımızı zorlayarak yapmaya gayret ediyoruz" ifadelerinde bulundu.
Öte yandan gazetemiz muhabirine konuşan mahalle sakinleri ise, Belediye Başkanının sık sık kendilerini ziyaret ettiğini, istek ve sorunlarını dinlediğini, Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın ayaklarına kadar gidip, onlarla hasbihal ettiğinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.