Recent Comments

SİTEMİZİN YAZARI KARABACAK KONYA KİTAP FUARINDA KİTAPLARINI İMZALAYACAK

Sitemizin köşe yazarı Eğitimci Yazar M. Emin Karabacak Konya kitap fuarında okurlarıyla buluşuyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayan Konya Kitap Günleri, bu yıl 18 Ekim'de Selçuklu Kongre Merkezi'nde kitapseverlere kapılarını açtı. 18-27 Ekim tarihleri arasında açık kalacak Konya Kitap Günleri, 10.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.

Birçok yazar gibi sitemizin köşe yazarı M. Emin Karabacak da imza gününde kitaplarını imzalayacak.

Sitemizde yaklaşık 13 yıldır köşe yazarlığı yapan M. Emin Karabacak Konya Kitap Fuarında okurlarıyla buluşacak. Bozkır halkımız tarafından yıllardır yazıları severek okunarak yazarımız Ensar Neşriyat standında okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzalayacaktır.

Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu, Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek, Sinirli Anne Babaların Akıllı Telefonla İmtihanı, Bayramlık ve Bilinçaltı şakadan Anlamaz kitapları bulunan yazarımız 26 ve 27 Ekim günleri saat 13.00-16.00 saatleri arasında siz değerli okurlar için standa imza için yerini alacaktır.

Okurların severek okudukları yazarımızın kitaplarını Konya'daki birçok okul, öğrenci velilerine kitaplarını okutarak imza ve söyleşi günleri düzenlemektedir. Yazarımız seminerlerinin ardında kitaplarını imzalamaktadır.
M. EMİN KARABACAK KİMDİR?
Konya'nın Bozkır ilçesi Söğüt köyünde doğdu. İlkokulu Söğüt köyünde, ortaokul ve liseyi de Bozkır İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Lise öğreniminden sonra beş yıl din görevlisi olarak çalıştı.

Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışman ve Rehberlik Bölümü'nden mezun oldu. Yurdun değişik yerlerinde Psikolojik Danışman olarak çalıştı. Hâlen, Konya merkezde Psikolojik Danışman olarak görev yapmaktadır.

Yazar; Somuncu Baba ve Somuncu Baba Aile, Burhan, Ribat, Altınoluk, Yeni Dünya, Gönül, Gülistan, Diyanet ve Diyanet Avrupa gibi dergilerde makaleleri yayınlandı. Adı geçen dergilerde farklı periyotlarla yazılar yazmaya devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan yazar; siristat.com, konyaajansı.com ve  Bozkır Postası Gazetesinde her hafta öğrenci ve öğrenci velilerine yönelik yazılar yazmaktadır.

Yayımlanmış Kitapları

1. Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek

2. Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu.

3. Bilinçaltı Şakadan Anlamaz

4. Sinirli Anne Babaların Akıllı Telefonla İmtihanı (Mustafa Karabacak ile)

5. Bayramlık İstemeyen Çocuklar

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.