Recent Comments

“Tribünde küfür istemiyoruz” kampanyasına Başkan Saygı’dan Destek

  
Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır Gençler Birliği'nin Seydişehir Gücü'nü 3-2 ile yendiği futbol müsabakasında, daha önce Bozkır Gençler Birliği takımına futbolcu ve antrenör olarak hizmet vermiş Ali Rıza Tarhan ve Ahmet Kolsuz'a vefa plaketi takdim etti.

Plaketlerin takdiminden sonra takımla tüm oyunculara tek tek başarı dileklerinde bulunan Başkan Saygı, müsabakayı tribünden vatandaşlarla birlikte izledi. Müsabaka sonrasında açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır Gençler Birliği takımının yeni dönemde ciddi bir yapılanma içerisinde olduğunu, aynı zamanda kurumsallaşması için önemli çalışmalar yapıldığının altını çizerek, bu çalışmaların takımı başarıya ulaştıracağını vurguladı. Bozkır Gençler Birliği takımının bu sene bir üst lige çıkması için tüm Bozkır olarak desteklediklerini de belirten Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "tarihi azımsanmayacak başarılarla dolu ilçemizin gururu Bozkır Gençler Birliği artık hak ettiği değeri alacak ve başarılarına başarı katacak. Bunun için tüm Bozkır olarak canla başla çalışıyoruz. Daha önce takımımıza hem futbolcu olarak hem de antrenör olarak hizmet etmiş tüm arkadaşlarımıza ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız bilgi, deneyim ve özveriyle takımımızın başarılarına başarı eklemek istiyoruz. Bu bağlamda da bu sene itibariyle hem teknik kadro anlamında hem de kurumsallaşma anlamında önemli mesafeler aldık. Umuyorum ki sene sonu geldiğinde takımımızın başarısını hep birlikte coşkuyla kutlarız" dedi.

  
"Tribünde Küfür İstemiyoruz" projesini hep birlikte destekliyoruz

Bozkır Gençler Birliği takımının başlatmış olduğu "tribünde Küfür İstemiyoruz" kampanyasını desteklediklerini belirten Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "takımımızın başlatmış olduğu "tribünde küfür istemiyoruz" kampanyasını hep birlikte destekliyoruz. Bu kampanyayı belediyemiz olarak daha da geliştirip "İlçemizde Küfür İstemiyoruz" parolasıyla bir proje başlatıyoruz. Çocuk oyun parklarında, kafelerde, okullarda kısaca toplumumuzun küfürsüz hava sahası ortak kullanım alanlarında hayata geçireceğimiz bu projeyle birlikte farkındalık oluşturmak istiyoruz. Hep birlikte "İlçemizde Küfür İstemiyoruz" diyerek bu projeyi başlatıyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.