Recent Comments

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ülkemizin her köşesinde fedakarca hizmet veren tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 24 Kasım Öğretmenler dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altay'ın Öğretmenler Günü mesajı şöyle: "Bir milletin ileri medeniyet seviyesine ulaşabilmesi, diğer milletlerle yarışabilmesi, onları geçebilmesi ancak iyi bir eğitimle mümkün olabilir. İyi bir eğitim ise çağın ihtiyaçlarına göre yetişmiş, kalbi ülkesi ve milleti için çarpan öğretmenlerle verilebilir.

İlk emri oku olan bir dinin müntesipleri olarak bizlere okumayı öğreten öğretmenlerimize minnetimiz yaşadığımız sürece devam eder. Ailemizdeki ilk öğretmenler olan anne ve babalarımız, sonra okullardaki öğretmenlerimiz hayatımızın şekillenmesinde en büyük paya sahiptir.

Öğretmenlerimizin, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın donanımlı; vatanını, milletini, devletini, bayrağını seven nesiller olarak geleceğe hazırlanmasında çok büyük katkıları vardır. Bu nedenle ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilme konusunda en büyük görev öğretmenlerimize düşüyor.

Gençlerimizi ve geleceğimizi emanet ettiğimiz, ülkemizin her köşesinde fedakarca hizmet veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor; görevleri başında şehit olan ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.