Recent Comments

Başkan Saygı personelleriyle bir araya gelerek sohbet etti

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Belediye Fen İşleri ve Temizlik İşleri personelleriyle kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.

Mesai başlamadan önce Temizlik ve Fen İşleri müdürlüğüne bağlı personellerle belediye düğün salonunda bir araya gelen Başkan Saygı, tüm personellerine üstün çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Personellerin sorunlarını da dinleyen Başkan Saygı, personellerinin daha iyi şartlarda çalışabilmesi için çalışma başlattıklarını belirtti.

Yerel seçimlerden bu yana geçen 8 aylık süreçte 52 mahallenin tamamında ekip olarak yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Saygı, tüm personellerine tek tek teşekkür etti. Bozkır'ın daha iyi yerlere gelmesi için gece gündüz demeden ekip olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Başkan Saygı, "Bozkır'ımızın bizlerden beklentisini karşılamak için, Bozkırlı hemşehrilerimize daha iyi bir yaşam ortamı sunmak için 8 aylık süreçte özveriyle çalıştık ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları gerçekleştirirken çalışmalarımızda büyük emeğe sahip olan tüm personellerimize tekrardan teşekkür ediyorum. Sizlerin de daha iyi şartlarda çalışması için planlamalar yapıyoruz.
İnşallah 2020 yılından itibaren bu planlamamızı hayata geçirdiğimizde sizlerin çalışma ortamları daha iyi olacak. Çünkü sizler, Bozkırlı hemşehrilerimizin refahı için çalışıyor, onların sorunlarını çözüyorsunuz. Sizler sahada vatandaşlarımızın refahı için çalışırken bizler de bir yandan Bozkır'ımızın geleceğini şekillendirmeye devam ediyoruz. Özellikle istihdam ve üretim anlamında yapacağımız çalışmalarımızı planlamaya devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız azim ve özveriyle hep birlikte ilçemizi daha iyi yerlere getireceğiz.

Şu anda planlamasını yaptığımız hem üretim ve istihdam anlamındaki projelerimiz, hem de vatandaşlarımıza daha iyi sosyal bir ortam sunacağımız projelerimiz hayata geçtikten sonra ilçemizin önü açılmış olacak, geleceğe daha umutlu bakacak. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte azimle gayretle ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.