Recent Comments

Başkan Saygı’dan yerinde tespit, yerinde çözüm


Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, mahallelerdeki sorunları yerinde tespit edip yerinde çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Son olarak Dereiçi ve Söğüt mahallesindeki sorunları yerinde tespit eden Başkan Saygı, acil olan sorunları kış ayları gelmeden çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

İlk olarak Dereiçi İlk/Orta Okulunda öğretmenlere bir araya gelerek sohbet eden Başkan Saygı, daha sonra okul içini ve bahçesini gezerek sorunları yerinde tespit etti. Dereiçi İlk/Orta Okulunda dersliklerin incelenmesinden sonra değerlendirmelerde bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "okulumuzun iç düzeni oldukça verimli ve öğretici bir şekilde düzenlemesinden dolayı emeği geçen başta okul müdürümüz Onur Koç olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. Okul bahçesinde de incelemelerde bulunduktan sonra mahalle sokaklarını dolaşan Başkan Saygı, mahallenin kış ayları gelmeden yapılabilecek en önemli sorunlarını yerinde tespit ederek çözüme kavuşturdu. İncelemelerin akabinde Başkan Saygı, mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Söğüt mahallesinde belediye ekipleri tarafından devam eden çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Saygı, vatandaşlarla sohbet etti, hasta ziyaretinde bulundu. Daha sonra mahalle bağlantı yolunda da incelemelerde bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır-Söğüt-Dereiçi bağlantı yolunun büyük tehlike arz ettiğini, baraj çalışmaları nedeniyle geçici olarak yapılan yolun eğiminin fazla olduğunu, kışın araçların iniş ve çıkışlarda büyük zorluklar yaşayacağını söyledi. Başkan Saygı, "Bozkır Barajı çalışmaları nedeniyle geçici olarak yapılan Bozkır-Söğüt-Dereiçi bağlantı yolu büyük tehlike oluşturmaktadır. Yolun eğimi çok fazla ve kış aylarında iniş ve çıkışlar çok tehlikeli bir hal alacak. Mahalle sakinlerimiz bu sorunun kış gelmeden çözülmesini bekliyor. Bizler de bu yol sorununu çözmek için girişimlerimizi yapıyor, sorunun çözülmesi için çalışıyoruz. İnşallah herhangi bir aksilik olmadan bu yol sorununu hep birlikte çözmüş oluruz" dedi.

Mahalle ziyaretlerinde Başkan Saygı'ya Meclis Üyeleri Hasan Özcan, Hüseyin Erdem ve Ramazan Sağlam da eşlik etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.