Recent Comments

Bozkır Bimder Derneği 207 Üniversite öğrencisine burs veriyor.

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği bu sene 207 Üniversite öğrencisine burs verdiklerini açıkladı.

Konya'nın Bozkır İlçesinde faaliyet gösteren Bozkır Bİmder Derneği önceki yıllarda olduğu gibi bu senede Bozkır, Hadim, Ahırlı, ve Yalıhüyük ilçelerinden öğrenciler olmak kaydıyla 4 yıllık üniversite okuyan öğrencilere burs vermeye devam ediyor.
Öğrenci bursları hakkında açıklamalarda bulunan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür "Bimder Derneğimiz olarak bu yılki hedefimiz 200 Üniversite öğrencimize burs vermekti ama bu hedefimizi 4 Yıllık öğrenimi gören ve burs ihtiyacı olan öğrencilerimizin sayısının fazla olmasıyla 207 bursiyer olarak tamamladık.

2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi olarak öğrencilerimize yeni dönem ilk burslarını öğrencilerimizin vermiş oldukları hesaplarına yatırdık. Bursların öğrencilerimize aktarılması sırasında öğrencilerimizin dönemlik başarılarına göre burs tutarı 125 TL ile 300 TL arasında değişiyor. Öğrencilerimizin başarısı devam ettiği sürece dernek olarak desteklemek birinci önceliğimiz.

Derneğimize öğrencilerimiz için burs konusunda yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımız bizlerle irtibata geçerek bir öğrencimize destek olabilirler. Bir öğrencimizin ortalama yıllık burs ihtiyacı 1600TL'dir" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.