Recent Comments

Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimi Taşcı'ya Veda Programı Düzenlendi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Devlet Hastanesinde yaklaşık 2 yıldır Başhekim olarak görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Halil İbrahim Taşcı'nın Bozkır Devlet Hastanesindeki görevini bırakacak olması sebebiyle Bozkır Devlet Hastanesinde veda programı düzenlendi.

Bozkır Devlet Hastanesinde düzenlenen programa Bozkır Kaymakamımız Oltan Bayraktar ve Bozkır Belediye Başkanımız Saadettin Saygı, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ahmet Rasim Türköz, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven, MHP İlçe Başkanı Ata Küçükduran' da katıldı.

Kendi için Bozkır Devlet Hastanesinde düzenlenen veda programı dolayısıyla konuşan Başhekim Taşcı, ''Bozkır' da çalışmaktan dolayı onur duydum. Bozkır'ı her zaman hatırlayacağım ve hiç bir zaman unutmayacağım, Bozkır'da görev yaptığım sürece birçok dostluklarımız, arkadaşlıklarımız oldu. Çok iyi insanlarla tanıştık. İki yıl boyunca hastane çalışanlarımızla birlikte özverili bir şekilde halkımıza güzel hizmetler vermeye çalıştık. Bu süre boyunca kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Bozkır Devlet Hastanemizde olması gereken Fizik Tedavi Ünitesi, Palyatif Bakım Merkezimiz Kasım ayı itibariyle hizmet vermeye başlayacak. 1.Seviye Yoğun Bakım Ünitemizi açma aşamasına getirdik. Bunlar Bozkır'da olması gereken hizmetlerdi. İnşallah ileri ki zamanlarda daha güzel hizmetlerde olur. Bütün çalışanlarımızın haklarını helal etmelerini istiyorum. Görev süresince bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza, hastane personellerimize ve tüm halkımıza çok teşekkür ederim'' dedi.
Bozkır Kaymakamımız Oltan Bayraktar, Başhekim Op. Dr. Halil İbrahim Taşcı'ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi ve hizmetlerinin anısı adına teşekkür plaketi takdim etti.
Birlikte bir çok çalışmalara imza attıklarını söyleyen Bozkır Belediye Başkanı Saadettin Saygı'da Başhekim Tascı'nın Bozkır' da verdiği hizmetleri unutmayacaklarını söyledi ve yeni görevlerinde kendisine başarılar dileyerek Başhekim Taşcı'ya Bozkır Sancağı hediye etti.
Bozkır Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetleri Müdürü Süleyman Büyükyavuz'da Başhekim Taşcı'ya, Bozkır Devlet Hastanesine, hastane personellerine ve Bozkır halkına vermiş olduğu güzel hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek kendisine hastane çalışanları adına naht sanatıyla yapılmış Türk Bayrağı hediye etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.