Recent Comments

Bozkır Gençlerbirliği ve Anadolu Kartal liderlik koltuğunu paylaşıyorlar

Amatör 1. Küme A Grubu'nda Ömeranlıspor maç fazlasıyla zirvede yer alırken, haftayı maç yapmadan geçiren Selçuk Üniversitesi ikinciliğini korudu. B Grubu'nda ise Bozkır Gençlerbirliği  ve Anadolu Kartal liderlik koltuğunu paylaşıyorlar

AMATÖR 1. Küme Futbol Ligi'ne 5. hafta maçlarıyla devam edildi. A Grubu'nda maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Ömeranlıspor, bu hafta kazanarak zirve yarışında fire vermedi. Selçuk Üniversitesi ise haftayı maç yapmadan geçirmesine karşın ikinci sırada yerini korudu. Ergesspor kazanarak çıkışını sürdürürken, Ereğli Anadoluspor ile Demirspor aynı puanla dördüncülüğü paylaşıyorlar. Grubun son iki sırasındaki Konya Hilalspor ve Sarayönüspor, beşinci haftada da 3 puan sevinci yaşayamadılar. Grupta önümüzdeki haftanın maç programı şöyle: Ömeranlıspor-Selçuk Üniversitesi, Hilalspor-Ergesspor, Demirspor-Sarayönüspor, İ. Çumra Belediye-Ereğli Anadoluspor. Selçuklu İ.Y. (BAY).
B GRUBU'nda da liderlik koltuğunda iki takım oturuyor. Anadolu Kartalspor ile Bozkır Gençlerbirliği'nin zirveyi paylaştığı grupta Huğluspor da çıkışını sürdürerek üçüncü sıraya yerleşti ve liderlik yarışına ortak oldu. 

Taşkentspor ise haftayı yenilgiyle kapatarak dördüncü basamağa geriledi. Grubun son üç basamağını ise Seydişehir Gücü, Monivaspor ve Yunakspor oluşturuyor. Grupta önümüzdeki pazar günü yapılacak maçların programı şöyle: Anadolu Kartalspor-Yunakspor, Beyşehir Belediye-Seydişehir Gücü, Ülkümspor Gençlik-Taşkentspor, Monivaspor-Bozkır Gençlerbirliği, Huğluspor-Y.Doğanhisarspor.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.