Recent Comments

Bozkır Kuşlara Bak Kuşlara Filmi ilk kez KONTV'de yayınlanacak

Yönetmenliğini Mehmet Tanrısever'in yaptığı Dünya Film Festivallerinden 59 ödül alan ve Bozkır ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen "Bozkır Kuşlara Bak Kuşlara" filmi televizyonda ilk kez KONTV'de yayınlanacak.

ReklamYapımcılığını Feza Film'in yaptığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Tanrısever'in oturduğu, başlıca rolleri Soydan Soydaş, Süleyman Kabaali, Tarık Tanrısever, Aycin Tuyun, Yaşar Alptekin, Haldun Boysan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Engin Yüksel, Melike Balçık, Aslı Erdemir, Arzu Budak Yılmaz ve Barış Hayta'nın paylaştığı "Bozkır Kuşlara Bak Kuşlara" adlı filmini televizyonlarda ilk kez KONTV'de yayınlanacak.

Film 30 Kasım Cumartesi günü saat 22'de yayınlanacak.

Yönetmenliğini Mehmet Tanrısever, "Filmin konusu, Toroslarda Bozkır çevresinde geçen iki arkadaşın hikayesidir. Bunlar silah satıyorlar, bir tanesi diğerinin asker arkadaşının eşini taciz ediyor. Diğeri de onu öldürüyor. Sonra öldürdüğünü kasabaya söylüyor. Kasaba bunu 'namus temizledin' diye alkışlıyor. Sonra hapse girince oranın şartlarına göre yalan söylüyor, firar ediyor ve bütün kasabalı buna küsüyor. Böyle bir mücadele sonrasında kasabalıyla yüzleşince tövbe ediyor ve tekrardan hapishaneye giriyor. Film de böyle bitiyor" ifadelerini kullandı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.