Recent Comments

Bozkır’da Öğretmenler 1400 Rakımlı Sivri Dağına Tırmandı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü düzenlediği etkinlikle Bozkır'da görev yapan tüm öğretmenler Sivri dağına yürüyüş gerçekleştirdi.

İlçede okulların ara tatile girmesi dolayısıyla Mesleki çalışma alan ilçedeki öğretmenler, İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün düzenlediği doğa yürüyüşü etkinliğinde ilçe merkezinde yer alan 1.400 rakımlı Sivri dağına 3,60 Km yürüyüş gerçekleştirerek tırmandı.
İlçede görev yapan öğretmenlerin moral ve motivasyonunun artırılması ve ilçeyi yakından tanıyabilmesi amacıyla yapılan etkinlikte zirveye tırmanışın tamamlanmasından sonra çay servisi yapıldı ve öğretmenlerin teleskoplarla ilçenin panoramik olarak ilçeyi izleyebilmesi sağlandı.

Zirvede yapılan etkinlikte ilçede görev yapan ve ödül almaya hak kazanan 10 Öğretmene madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Özgür Tunç tarafından takdim edildi.
Sivridağı Doğa Yürüyüşü etkinliği Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri, Okul Müdürler ve ilçede görev yapan tüm öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Etkinlik sonrasında Türk Bayrağı açılarak günün anlam önemine binaen hatıra fotoğrafı çekildi.

  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.