Recent Comments

Bozkır’da Taktir ve Teşekkürlü öğrenciler bursla ödüllendirildi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (Bimder) tarafından Tevfik Bilge Kur'an Kursunda yatılı olarak öğrencilerden okulların da takdir ve teşekkür alan 26 öğrenci burs almaya hak kazandı.

Bozkır ilçe müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren Tevfik Bilge Kur'an Kursunda yatılı okuyan öğrencilerden takdir ve teşekkür alan öğrencilere ilk bursları Bimder Derneği öğreticileri tarafından öğrencilere takdim edildi.
Öğrencilerin bursla ödüllendirilmesi hakkında açıklamalarda bulunan Bimder yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür "Bugün Bozkır İlçe Müftülüğümüze bağlı Tevfik Bilge Kur'an kursumuzda takdir ve teşekkür alan toplamda 26 Öğrencimize ilk burslarını bugün takdim ettik.

Tevfik Bilge Kur'an Kursumuzda son olarak başarı sağlayan öğrencilerimizle birlike takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilerimizin oranının %60 a ulaşmış olması bizleri sevindirdi.

Bu başarıda emeği olan kurs idarecilerimize, hocalarımıza, dernek çalışanlarımıza teşekkür eder ve bu güzellikleri bizlere yaşatma noktasında Derneğimizi maddi ve manevi destekleyen tüm kardeşlerimizden Rabbim razı ve hoşnut olsun inşallah" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.