Recent Comments

Bozkırlı Dr. Yeşil Forbes Kasım sayısında.

Bozkır Çağlayanlı bilim insanı Dr. Yusuf Yeşil Forbes Türkiye'nin hazırlamış olduğu "30 yaş altındaki ilham veren 30 Türk genci" listesine sağlık alanında seçilerek sağlık bilimleri alanındaki çalışmaları taltif edilmiştir.

 🚀 Forbes bu ayki Kasım sayısında yayınlanan listede spor, ekonomi ve enerji gibi farklı sektörlerden alanlarında dünyaca ünlü kişiler bulunmaktadır.

Dr. Yusuf Yeşil yaptığı açıklamada: "Bu onuru kişisel olarak değil sağlığı dijitalleşmeyi, bu devrimsel teknolojik dönüşümü hayali benimsemiş olan herkes adına üstleniyorum. Tabiki dışarıdan bakıldığında çok güzel bir başarı fakat altında çok yoğun emek, muhteşem bir tempo ve düzinelerce başarısızlık yatıyor. İşimiz bitmedi, şimdi yeni başlıyor, üstüme aldığım bu sorumluluk ile daha iyisini hep birlikte başaracağız. Bu yolculuğumda bana destek olan aileme, dostlarıma, Yesil Science AI&AR aileme, hocalarıma, partnerlerimize, destek veren herkese tek tek çok eşekkür ederim. Şimdi vakit daha sıkı çalışma vakti !" diyerek başarıyı özetlenmiştir.

Tüm dünyada ilaç sektörünün en prestijli ödüllerinden PharmaAwards'da Yesil Science olarak geliştirdiği AR tabanlı projesi  "Augmentify" ile Mobil Teknolojiler alanında Finalist olarak Dünyanın en büyükleriyle yarışarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişti. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak hocamıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.