Recent Comments

Büyükyavuz'u seven binler uğurladı.

İlçemiz Bozkır'da uzun süredir Bozkır Esnaf ve Sanaatkarlar odasında Genel Sekreterlik görevini yapan Hasan Büyükyavuz ani ölümü sonrasında sevenleri tarafından ugurlandı.

Haberin tüm fotoğrafları !!!

Geçtimiz günlerde geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında 33 yaşında vefat eden Büyükyavuz'un sevenleri binlerce kişi son yolculuğuna uğurladı.

33 yaşındaki Hasan Büyükyavuz, 03 Kasım 2019 günü vefat ettikten bir gün sonra 04 Kasım 2019 günü Bozkır Ulu Camiinde kılınan Öğle Namazı sonrası binlerce kişinin omuzlarında taşınarak ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Bozkır Mezarlığına defnedilen Büyükyavuz'un cenaze merasimine Bozkır İlçe Kaymakamı Oltan Bayraktar,Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Konya Esnaf Odaları yöneticisi ve sekreterlerinininde yer aldığı çok sayıda resmi erkan ve siyasi parti temsilcilerinin yanında çok sayıda vatandaş katıldı.
Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak genç yaşta hayata gözlerini yuman merhum Hasan Büyükyavuz kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, meslektaşlarına ve tüm ilçe halkına başsağlığı dileklerimizi sunarız.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Mekanın Cennet olsun sevgili kardeşim.
    Ölüm hepimizin kaçınılmaz kardeşim ama en güzel senin gibi hoş bir seda bırakıp binlerin ellerinde ve sevgisinde bu dönyadan göçüp gitmek.

    YanıtlaSil