Recent Comments

Futbolda Beyşehir-Bozkır dostluğu: 1-1

Konya Birinci Amatör Küme B Grubu'nda Beyşehir'i temsil eden Beyşehir Belediyespor Futbol Takımımız kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Bozkır G.Birliği ile 1-1 berabere kalırken, Huğluspor ise Derebucak'ta oynanan karşılaşmada Monivaspor'u 4-2 yenerek haftayı üç puanla kapatan taraf oldu.
Spor Haberi

Beyşehir 75'inci Yıl Cumhuriyet Stadı'nda Bozkır G.Birliği'ni konuk eden Beyşehir Belediyespor Futbol Takımımız, 10.dakikada Hacı'nın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Mavi-beyazlılar bu gole 35.dakikada Metehan'la karşılık verdi. İlk yarı 1-1 sonuçlandı.

İkinci devrede her iki taraf da gol kaydına muvaffak olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Beyşehir'e lider gelen Bozkır G.Birliği, 75'inci Yıl Cumhuriyet Stadı'nda galip gelemeyince koltuğu averajla kaybederken, Beyşehir Belediyespor ise bu sonuçla puanını 7'ye yükseltti  ve puan cetvelinde 6'ıncı sırada yer aldı.

HUĞLUSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ligdeki iç saha müsabakalarını Derebucak'ta oynayan ilçemizin bir başka temsilcisi olan Huğluspor ise konuk ettiği Monivaspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti.

Karşılaşmada Huğluspor'un golleri Fatih Selim Arslan (2), Tahir Durmaz ve Furkan Yıldırım'dan geldi.

Huğluspor elde ettiği bu galibiyetle puanını 7'ye yükseltti ve puan cetvelindeki yükselişini sürdürerek 3'üncü sıraya yerleşti.

B Grubu'nda oynanan haftanın diğer müsabakalarında şu sonuçlar alındı:

Yunakspor 2-Seydişehir Gücü 1, Anadolu Kartalspor 3-Taşkentspor 0, Ülkümspor Gençlik 2-Yeni Doğanhisar 2(maç tatil edildi).

HAFTANIN MÜSABAKALARI

Öte yandan, B Grubu'nda bu hafta oynanacak 5'inci haftaya dahil müsabakaların programı da şöyle:

Taşkentspor-Beyşehir Belediye, Yunakspor-Huğluspor, Seydişehir Gücü-Anadolu Kartalspor, Bozkır G.Birliği-Ülkümspor Gençlik, Yeni Doğanhisar-Monivaspor.

Kaynak: BGRT
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.