Recent Comments

Sarıoğlan İHO 4006 Tubitak Bilim Fuarı Açıldı.

Konya’nın Bozkır ilçesi Sarıoğlan mahallesinde Sarıoğlan İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri tarafından 4006 bilim fuarı kapsamında hazırlanan projeler, okulda düzenlenen etkinlikle sergilendi, öğrenciler hazırladıkları projeleri sundu.

4006 Bilim Fuarının açılışını gerçekleştiren Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, projeleri tek tek inceleyerek projeleri hazırlayan öğrencilere teşekkür etti. Fuarın düzenlenmesinde emeği bulanan başta okul müdürüne ve projelere danışmanlık yapan öğretmenlere de teşekkür eden Kaymakam Bayraktar ve Başkan Saygı, daha sonra öğretmenlerle ve öğrencilerle sohbet etti.

Fuarın gezilmesinin akabinde açıklamalarda bulunan Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Türkiye Cumhuriyetinin gelişmesinin tarımdan hayvancılığa, sanayiden bilime kadar her alanda üretime bağlı olduğunu, bu amaç gayesinde bu tür fuar organizasyonlarının öğrencilerin bilime yönelik projelerle üretim anlayışının gelişmesine vesile olduğunu söyledi.

Birbirinden değerli projeleri heyecanla incelediklerini ve öğrencilerle gurur duyduklarını ifade eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkırlı çocuklara imkan tanınırsa neleri yapabileceğine bizzat şahit olduğunu söyledi. Bozkırlı öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için belediye olarak tüm imkanlarını kullandıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Saygı, belediye olarak en önem verdikleri konuların başında eğitim geldiğini söyledi ve fuarda emeği geçen herkese, birbirinden değerli projeler hazırlayan öğrencilere tekrardan teşekkür etti.
Sarıoğlan İmam Hatip Ortaokulu hizmet binasında gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Kaymakamı Oltan Bayraktar ve Belediye Başkanı Sadettin Saygı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Özgür Tunç, Bozkır Eminiyet Amiri Ramazan Arlı,  Bozkır İlçe Jandarma Komutanı Batuhan Duran, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Adıgüzel ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.