Recent Comments

ACINACAK HALİMİZE GÜLMEK

Tradeji mi desek komik mi desek bilemiyorum; en iyisi trajikomik diyelim de acınacak halimize gülelim!

            Büyük ve ince ince bir krizle karşı karşıyayız. Son günlerde bütün televizyon yorumcuları, siyasiler bu büyük ince krizi konuşuyor, demeç üstüne demeçler veriyorlar. Büyük kriz ile ilgili basın açıklamaları, açık oturumlar, televizyon programları; daha neler neler…

Kriz büyük olmasının yanında çok derin olup bu krizi kendi içimizde çözmemiz imkansız gibi görünüyor! Çok büyük çokkk !

            -Muharrem İnce Beştepe'ye çıkmış mı çıkmamış mı(?)

            -İnce İnce Yasemince!

            Ulusal bir yörünge de hareket eden bu kriz yakın zamanda uluslararası krize dönüşürse şaşırmayalım; çünkü, gerçek sorunları görmezlikten gelme ve küçük şeylerden kriz üretmede oldukça mahiriz hele hele krizlerden beslenme de kimse elimize su dökemez!

            Ben şimdiden söyleyeyim bu kriz uluslararası boyutlara taşınmadan hafif abi Trump veya ağır abi Putin'i devreye koyup çözmeliyiz! Ya değilse bu krizin altından zor kalkarız(?)

            -Muharrem İnce Beştepe'ye çıkmış mı çıkmamış mı(?)

            -İnce İnce Yasemince!

            Bu krize kar dayanmaz, karlar erir sel olur! Krizin sebebini mi sordunuz? Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İNCE, seçimi kaybettiği rakibi Cumhurbaşkanı ile Beştepe'ye çıkarak görüştüğü; yalan, gerçek, kumpas, kurgu her neyse!

-Krizin sebebi bu!

-Allah(cc) aşkına, Muharrem İNCE cumhurbaşkanı ile görüşse ne olur görüşmese ne olur! Kaldı ki, görüşemez mi? İlle de birilerinden mi izin alacak? Adam seçimi kaybetse bile 16-17 milyon oy almış.

-Nasıl olur da bir ülkenin gazetecileri, siyasileri kelli felli adamları yalan, kumpas veya gerçek bunu konuşur? Bu kadar mı şirazeden çıktık? Ülkemizin hiç bir konuşulacak sorun yok her şey güllük gülistanlık! Ne memleket be!

-Muharrem İnce Beştepe'ye çıkmış mı çıkmamış mı(?)

-İnce İnce Yasemince!

            İnanın içim acıyor, üzülüyorum! Eğer, bu tradeji bizi üzmüyorsa bizde de mutlaka bir sıkıntı var, demektir.  Olmasa basit sıradan bir mesele ülkenin gündemini bu kadar meşgul etmez bu kadar gündem oluşturmazdı.

            Sadece siyasiler değil; millet olarak hepimiz bu kafayla gidersek daha çok boş boş tartışır dururuz. Ekonomi, eğitim, işsizlik, aile vs gibi sorunlarımızı hallettik.

            -Muharrem İnce Beştepe'ye çıkmış mı çıkmamış mı(?)

            -İnce İnce Yasemince!

            -Çocuklarımız Deizm, Ateizm ve her türlü inançsızlığın tehdidi altında hiç sorun değil; hele hele kriz mi(?) Kimsenin umurunda değil; kendi düşen ağlamaz; cehennem boş mu kalacak(?)

            -Bu ülkede bir yıl içerisinde evlenenlerin neredeyse dörtte biri boşanıyor sorun değil; hele hele kriz mi, hiç değil! Özgür bir ülkede isteyen istediği gibi yaşar, evlenmeden de birlikte yaşanabilir; erkeğin, kadının bir de çocuğun kahrı mı, kimsenin kahrını çekemem(?)

            -İnsanların bir birine hatta devletin kurumlarına güveni kalmamış; adalet, ahlak, ibadet, kul hakkı o da ne; sorun mu?    

-Bırak sende canım bunların neresi sorun(?)

-Muharrem İnce Beştepe'ye çıkmış mı çıkmamış mı(?)

            -İnce İnce Yasemince!

            Bir tane manyak iki tane başı örtülüye çantayla saldırıyor. Sanki tüm başı açıklar başörtülülere saldırmış gibi gündem oluşturuluyor. Ne büyük sorun ne büyük!

Öyle deme sorun büyük azizim! Kadının biri bebeğinin doğum gününü şatafatlı bir mevlitle kutluyor vay sizi "İslamcı Sosyete"!

Oda ne şatafatlı mevlüt gündemdeki yerini korurken yeni bir "İslamcı Sosyete" olayı vukuu buluyor;  "Tubişe Hoş Geldin Partisi"; şatafat, lüks, israf!  

-İnce İnce Yasemince!

Yeni krizlerde buluşmak üzere(?)

Kızgınlığımdan böyle diyorum; Allah(cc) hepimize akıl firaset versin!

NOT; "İnce İnce Yasemince" eski bir komedi programı olup zaman zaman komiklikleri ince ince anlatmak için kullanılmaktadır.











         



         

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.