Recent Comments

Başkan Saygı, Enerya Çalışmalarını inceledi

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Enerya tarafından ilçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarını ve doğalgaz tesisini inceledi. Doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Saygı, bu yıl itibariyle doğalgaz aboneliği yapan 1192 kullanıcıya hayırlı olmasını diledi. Doğalgaz çalışmalarının önümüzdeki senelerde de hızla devam edeceğini belirten Başkan Saygı, abone sayısının daha da artacağını belirtti.

Mevcut durumda bu yıl itibariyle tamamlanan doğalgaz hattının 13 km'ye ulaştığını da sözlerine ekleyen Başkan Saygı, gelecek sene yatırımın hızla devam edeceğini, abone sayısının daha da artacağını söyledi. Başkan Saygı, "3 sene önce doğalgaz dediğimizde herkesin imkansız gözüyle baktığı, olmaz dediği bir yatırımı 2018 yılında Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'ın destekleriyle ilçemize kazandırdık. 2018 yılında doğalgaz lisansı alan ilçemizde şuan da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Lisansın alınmasının akabinde kısa sürede tesisin kurulumu tamamlandı ve toplamda 13 km hat döşendi. Şuan doğalgaz abonesi 1192 olmuş durumda. Bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor. İnşallah gelecek sene yeni yatırımlarla birlikte daha fazla hat döşeyerek daha fazla vatandaşımızın doğalgazdan yararlanmasını sağlayacağız" dedi.
Son zamanlarda vatandaşlardan doğalgaz kokusuyla ilgili şikayetlerin geldiğini, ancak endişelenecek bir durumun olmadığını belirten Başkan Saygı, sözlerini şu şekilde sürdürdü, "Çalışmaları halen devam eden doğalgaz altyapısında deneme çalışmalarının ara ara kontrollü bir şekilde yapılmasıyla birlikte çevreye yayılan koku konusunda birçok şikayet aldık. Vatandaşlarımızın endişe edeceği bir durum söz konusu değildir. Çünkü yetkililerle her daim görüşme halindeyiz. İlçemizde kullanılan doğalgaz, renksiz ve kokusuzdur. Ancak doğalgaz içerisine ara ara koku salınmaktadır. Bunun amacı algıyı arttırmaktır. Ayrıca 7 gün 24 saat ilçe merkezimizde bulunan ofiste görevli personel her daim hazır durumda beklemektedir. Bunun yanında da tesis, her an güvenlik kameraları ile izlenip takip edilmektedir. Tüm bunların dışında oluşan sorunlar için de vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği 187 doğalgaz ihbar hattı da vatandaşlarımıza bu konuda hizmet vermektedir" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.