Recent Comments

Bozkır HEM'in Öğretmen Evine dönüşüm ihalesi gerçekleştiriliyor.

İlçemiz Bozkır Halk Eğitim Müdürlüğünün Bozkır Öğretmen Evine dönüştürülmesi için yapılan çalışmalarda sona gelindi.

Eski Bozkır Halk Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının Öğretmen Evine dönüşü noktasında ihale tarihi belirlendi.  14.01.2020 tarihinde yapılacak ve ihale tesliminden sonra yer tesliminden itibaren 200 (iki yüz) takvim gününde bina kullanıma hazır hale gelecek. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak yeni Öğretmen evimizin Eğitim camiasına yakışır hem sosyal hem de barınma anlamında her ihtiyacı karşılar bir bina haline gelmesini temenni ediyoruz. 

Öte yandan Bozkır Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven Proje ilanı dolayısıyla sosyal medya hesabından yayınladığı mesajıyla projede emeği geçenlere teşekkür etti. 

Başkan Güven yayınladığı mesajında" Halk eğitim Merkezimizin binasının Öğretmen evine dönüşüm projesi ihalesi 14.01.2020 tarihinde yapılacak inşallah kısa süre içinde tamamlanarak hizmete açılacaktır.Bozkırımıza Öğretmenlerimize hayırlı olsun Destekleri için Milletvekilimiz Ziya Altunyıldız'a Konya Valimiz Cüneyit Orhan Toprak'a İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük'e İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mustafa Yılmaz'a teşekkür ederiz" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.