Recent Comments

Bozkır'da Aralık ayı YÖGEP ve DÖGEP toplantıları gerçekleştirildi.

İlçemiz Bozkır'da Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Aralık ayı YÖGEP ve DÖGEP toplantıları gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan YÖGEP (Yönetici gelişim programı ) kapsaminda Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulunda görev yapan eğitim lideri okul yöneticilerimiz ile Aralık ayı YÖGEP toplantısı gerçekleştirildi. Aralık  ayının konusu olarak " Bir eğitimci olarak sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) in insanlarla iletişimi, sosyal ilişkileri, eğitim yaklaşımı, eğitimdeki temel ilke ve metotları ile  yönetim anlayışı ve uygulamalarından örnekler "  hakkında Din Öğretiminden sorumlu şube müdürümüz Dursun BUDAK tarafından bilgi verildi.
Milli Egitim Bakanlığı 2023 vizyonu kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen DÖGEP ( Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Ögretmenleri Gelişim Programı)  kapsaminda ilçemizde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi  Öğretmenleri ile Aralık ayı DÖGEP  toplantısı yapıldı. Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Ögretmeni Zeynep Çelik  tarafından Aralık  ayının konusu olan " Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi ile  Temel Dini Bilgiler derslerinde yer alan ibadet konularının ögretilmesinde temel ilkeler, öğretim metotları ve materyallerin hazırlanması ve kullanımı" konusunda bilgi verildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.